Küresel Wifi Ağı OPP Open Wifi Araşdırması

OPP Open Wifi Nedir?

OPP Open Wifi, tek bir hedefle oluşturulmuş bir topluluktur. Küresel, açıq ve pulsuz bir Wifi ağı oluşturmak üçün. Ayrıca, bu mövzuda pul qazanmaq istəyən hər kəs şirkətin bir hissəsi ola bilər.
Dünyada, təxminən %80 sosial şəbəkələrdə aktiv olan təxminən 2,5 milyard smartfon istifadəçisi. Bununla birlikdə, çox vaxt, Wifi'nin xidmət dışı bırakıldığı və ya xidmətlərin ödənilməməsi üçün devre dışı bırakıldığı bir halda var. Bu 2,5 milyard insandan, şirkət "Hotspot Hosts" topluluğu qurmaq üçün önümüzdeki 4 il boyunca 25 milyon insanı çekmeye çalışır.
"Hotspot Hosts", mobil veriliş üçün ödəmə edən, evlərində və ya işyerlerinde WiFi erişimi üçün ödeme yapan kişilerdir. Çalışmalar ,%80'inden fazlasının, ödediğimiz bütün trafiği kullanmadığını gösteriyor. OPP Open Wifi, bu trafiği ortak bir küresel ağa erişebilmek üçün hər gün ödeyecek.

Nasıl Çalışır? Bir Bireyi Kuruluştan Nasıl Bitirebilirim?

Son dərəcə sadə. Bir Hotspot'a sahip olmaq üçün, portativ uygulamayı indirmek ve daha sonra indirmek ve web sitesinden bir ev / iş anahtarı tələb et. İlk 100.000 anahtar, cebinden heç bir şey üçün tamamilə verilecektir.

Ne Kadar Məlumat Vermeniz Lazımdır Seçersiniz

Uygulama, taşınabilir geçiş yollarının kapasitesini bilgilendirme becerinize taşıyır ve "OPP OPEN WIFI", İnternet'e ziyaretçi müşterileri tarafından gösterilecektir. Çerçeve hem ev sahibi hem de ziyaretçi müşteri üçün tamamen uygundur. Çerçeve ayrıca ev ve ortak ajan WiFi ile çalışmak üçün tasarlanmıştır.

Nakit almaq üçün Hotspot'unuzu gündə 1 saat dinamik hale getirmeniz yeterlidir. Kuruluş, istifadə etdiyi gadget üçün ödeme yapar. Böylelikle organizasyon, desteklerden gelen mesajlar ve arkadaşlarıyla çekmek üçün ekstra kazanç təmin edir.
Şirkəte qoşulmaq çox asan. Bir Hotspot ana bilgisayarı olmaq üçün, qeydiyyatdan olmanız ve sonra mobil uygulamayı indirmeniz və ya bir ev / iş yönlendiricisi isteyiniz. İlk 100.000 yönlendirici pulsuz olaraq sağlanacaktır. Ne kadar veri bağışta bulunmak istediğinize karar verirsiniz.

Uygulamada, smartphoneunuzdaki mobil erişim noktalarının işlevi etkinleştirir ve "OPP OPEN WIFI" görüntülenen isteyen konuk kullanıcılara görüntülenir. Sistem hem ev sahibi hem de konuk user üçün tamamen güvenlidir. Sistem ayrıca ev və kooperativ WiFi ile çalışmak üçün tasarlanmıştır. Paranızı almaq üçün, yalnız Hotspot'unuzu gündə 1 saat etkinleştirmeniz lazım. Şirkət, istifadə etdiyi cihazı ödeder. Benzer şekilde, şirket sponsorlardan gelen mesajlar okumak ve arkadaş çekmek üçün əlavə gəlir təmin edir.

Paramı Hansı Yollarla Alacağım?

Taksitler her gün yapılır. Hareketinizi paylaştığınızda, destekçilerin mesajlarını okuduğunuzda və ya kendiniz dağıttığınızda, sizin üçün organizasyonun madeni paralarını (OPP Token) alırsınız, 1 OPP Token = 0,4 $. Daha çox məlumat burada bulunabilir. Qeyd edildikdə, OPP avtomobil çubuğuna bir giriş kodu verilecektir. Panoda, nasıl çalışacağınıza isteyebileceğinizi, ne kadar hareket vermeniz lazım, neçə gadget, ne tür mesajların sevinçle okuyacağınızı vs. gösterirsiniz.
Bütün OPP tokenleriniz, davamlı olaraq elektronik cüzdanınıza yüklenir.Yaklaşan taksitleri ve bunları kazandığınız şeyleri göreceksiniz. Gösterge tablosundan, bunları necə harcayacağınızı da seçə bilərsiniz. İnternet alışveriş merkezimizle. Finansal dengeye geçin, OPP masraf kartına pul göndərmək (maliyyəsiz bakiya olmadan) onları kripto bazarlarında değiştirin. Veri kartımızda, günlük kayıdı parasını istifadə edəcəyiniz kimi tam istifadə OPP belirteçleri.

OPP TOKEN SALE (SOFTCAP YETİŞDİ)

Token simvolu: OPP
Token standart: ERC20
Başlanğıc dərəcə 1 OPP = $ 0.4
Satışa çıxarılan toklar: 142.000.000 OPP
Soft Cap: $ 4.000.000
Hard Cap: $ 40.000.000

OPP Open Wifi ICO və bolluq təşkilatı keçirir. Yemək üçün kifayət qədər enerji var. Bir bazarlıqda, dizaynerlər və maliyyə mütəxəssisləri üçün 142 milyon ədəd tapılacaq, pulların alışı olduğu yerə təxminən yarıdan 10% endirimlə gedə bilər.

Nəticə

Bu təşkilat sizin üçün layiqli bir fərziyyə mi? Bəli, süni zəkanın intensivliyinə inandığınız şansın üzərinə bəli. OPP Open Wifi dizaynerləri əmin ola bilərlər ki, bu hissədə bəzi irəliləyişlər əldə edə biləcəklər. AI yəqin ki, daha sonra bu təşkilatın və onun simsarlarının dəyərini daha da artıracaqdır. OPP Open Wifi, sizin üçün layiqli bir uzun məsafəli spekulyarlıq ola bilər, çünki bu təşkilat sizin üçün layiqli dərəcədə kârlılıq təklif edəcəkdir. Sizə kifayət qədər dözümlülüyə sahib olmağınızın şansında, bu təşkilatın resurslarını qoymaq layiqdir.

Məlumat

Website: https://www.oppopenwifi.com/
Whitepaper: https://www.oppopenwifi.com/oppwhite20180627.pdf
Telegram: https://t.me/oppopenwifi
Twitter: https://twitter.com/OPPopenWiFi
Facebook: https://www.facebook.com/OPPopenWiFi
Reddit: https://www.reddit.com/r/OPPOWiFi/
Medium: https://medium.com/opp-open-wifi
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQcPXBhjClQiiMvHJBlegXg
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/opp-open-wifi/
Github: https://github.com/oppopenwifi
Bitcointalk ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4713287

Authored by Orhans: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1266273

Comments

Popular posts from this blog

Mix Rent Mərkəzləşdirməmiş Platforma Kiralama Və İstifadə SahəLəri

HİBRİD BLOKÇENİ PLATFORMUNUN MƏSƏLƏLƏRİ İLƏ

Yüksək sürətli IoT Blockchain Network yaradılması